Kontakt Jens

Har du et spørgsmål? Bare spørg, og jeg vender tilbage til dig snarest!

Hjernerne bag det hele

Jens

Jens har over 20 års erfaring med online programmering og markedsføring, strategi og innovation. Han er medejer af Lifepeaks, en full service platform, der tilbyder håndtering af gavekort, billetter og ophold for landets bedste forretninger, hoteller og restauranter.

I Adbooster står Jens for strategi, growth hacking og den overordnede planlægning for kunderne. Det er også ham, der varetager kontakten med udviklerne rundt omkring i verden.

Han har drevet virtuel virksomhed i de sidste 10 år -ingen kontor og faste udgifter.

I det private har Jens det sorte bælte i Ju-Jitsu og er tidligere landsholdstræner. Han er vinterbader og dyrker Crossfit og har fire børn med sine kone, Gitte.

Alex

Alex er online specialist.

Han har arbejdet indenfor visuelle medier i over 10 år og har de sidste 5 år koncentreret sig om digital markedsføring og online kommunikation.

Han startede sin karriere som fotograf og kom ind i TV branchen, hvor han arbejdede sig op fra kameramand til redigering og producent. Da han forlod TV branchen, startede han sit eget firma indenfor design og markedsføring.

I 2018 mødte han Jens og flyttede til Danmark. Her satte de to ud på en fælles rejse med projekter og samarbejdet i Indicom ApS.

Alex er ansvarlig for kampagnerne i Adbooster. Han udvikler koncepter og ideer og kontrollerer at kampagnerne virker. Han er der for at sikre, at tingene bliver gjort.

I sin fritid lærer Alex dansk. Det går fremad, men engelsk er stadig han foretrukne sprog. Han er en YouTuber, CS:GO Player og kunstelsker. Alex bor i Danmark med sin forlovede.

Vi gør vores bedste for at give hver kunde en strategi, der passer til netop deres behov. Det er forskelligt, hvad der virker, og derfor har vi brug for at kende dig, inden vi sammensætter en plan. Brug kontaktformularen til at sende os dine informationer, så ser vi på, hvad du laver og vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.